Eyl

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda aşağıdaki görüşme saatlerinde öğretmenlerimizden randevu alarak veli görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Eyl

Eylül ayı pansiyon nöbet listesine ulaşmak için tıklayınız.

Eyl

Eylül ayı pansiyon yemek menüsüne ulaşmak için tıklayınız.

Ağu

Okulumuz pansiyonuna yatılı kalmak için başvuru yapan öğrencilerin durumu yatılılık yerleştirme komisyonu tarafından değerlendirilmiştir. Yapılan değerlendirmeye göre aşağıdaki listede adı bulunan öğrenciler pansiyona yerleşmeye hak kazanmışlardır. 11 Eylül Pazar günü 14.00 - 17.30 arasında öğrencilerimiz öğretmenlerimiz tarafından odalarına yerleştirileceklerdir.

Listeye ulaşmak için tıklayınız.

Eyl

Okulumuzda kullanılan standart formları aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Okulumuza ait sınav takvimlerine aşağıda linklerden ulaşabilirsiniz.

Lise için tıklayınız.

Ortaokul için tıklayınız.

Oku Yaşa Kitap Okuma Etkinliği 7. Sınıf Kitap Okuma Listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Okulu Yaşa Kitap Okuma etkinliği &. sınıf kitap listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

'Okul Yaşa' Kitap Okuma Etkinliği 5. Sınıf Kitap Listesine ekteki linkten ulaşabilirsiniz.

Mart ayı pansiyon belletmen listesine ulaşmak için tıklayınız.

Mart ayı pansiyon yemek menüsüne ulaşmak için tıklayınız.

Şubat belletmen listesine ulaşmak için tıklayınız.

Turnuva 23.02.2022 tarihinde okulumuz spor salonunda düzenlenecektir.

-İlkokul: Turnuvada görselde paylaşılan oyunlar için 08:30-09:30 arasında kayıt-kimlik kontrolü yapılacaktır. 09:30'dan itibaren oyunlara başlanacaktır.

-Ortaokul: Turnuvada görselde paylaşılan oyunlar için 13:00-13:30 arasında kayıt-kimlik kontrolü yapılacaktır. 13:30'dan itibaren oyunlara başlanacaktır.

-Yarışmacı öğrencilerimiz okulumuza danışman öğretmenleri ile birlikte geleceklerdir.

-Yarışmaya girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz...