Ağu

Okulumuz pansiyonunda paralı yatılı , parasız yatılı veya öğretmen kontenjanından yatılı olarak kalmak isteyen öğrenciler için pansiyon kayıtları 22 Ağustos 2023 Tarihinde başlayacak 25 Ağustos 2023 Tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Bu tarihler dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Eksik evrak getiren kişilerin başvuruları dikkate alınmayacaktır. E posta telefon veya posta yoluyla başvuru kabul edilmeyecek başvurular okula bizzat yapılacaktır. Başvuru esnasında öğrencinin anne veya babası öğrencinin yanında olacaktır. Eğer anne veya baba kayıt esnasında bulunamayacaksa anne veya babaya vekalet edecek kişi veya vasi noter onaylı vekalet belgesi ile başvuru yapabilecektir.

2023- 2024 Eğitim - Öğretim yılında okul pansiyonumuza 58 kız öğrenci, 37 erkek öğrencinin kaydı yapılacaktır. Yapılan başvurular yatılılık ve bursluluk komisyonu tarafından incelenip değerlendirildikten sonra pansiyona yerleşmeye hak kazanan öğrenciler 31 Ağustos 2023 tarihinde okulumuz web sitesinden duyurulacaktır. Hazırlanması gereken belgelere ve başvuru kayıt kılavuzuna aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Parasız yatılılık başvuru belgeleri için tıklayınız.

Paralı yatılılık başvuru belgeleri için tıklayınız.

Öğretmen kontenjanından yatılılık başvuru belgeleri için tıklayınız.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

Tem

Okulumuz 5.Sınıf kayıtları başlamıştır. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı'nda 5.Sınıf Kabul Sınavında ilk 96'ya giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.  Kayıt tarihleri 03/07/2023-15/08/2023 tarih aralığındadır. Sınavı kazanmış olup kayıt yaptıracak velilerimizin başvuru formlarının çıktı alıp doldurmaları kayıt işlemlerini hızlandıracaktır.K ayıt için velimizin mümkünse başvuru formu, öğrencimizin kimliği ve öğrencimizle birlikte gelmesi gerekmektedir.

Haz

Asil listede adı bulunan 96 öğrenci okulumuza yerleşmeye hak kazanmıştır. Kayıt tarihleri 3 Temmuz 2023 - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında olacaktır.

Sınav sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Haz

Haziran 2023 pansiyon yemek menüsü yayınlanmıştır. Listeye ulaşmak için tıklayınız.

Cevap anahtarını indirmek için tıklayınız.

Mayıs 2023 pansiyon yemek menüsü yayınlanmıştır. Listeye ulaşmak için tıklayınız.

Okulumuz pansiyonu Mayıs ayı belletmen öğretmen nöbet listesi yayınlanmıştır. Listeye ulaşmak için tıklayınız.

Ortaokul veli lise için ayrı ayrı planlanan toplantı bilgilereine görsellerden ulaşabilirsiniz.

Okulumuz pansiyonu Nisan ayı belletici öğretmen nöbet listesi yayınlanmıştır. Listeye ulaşmak için tıklayınız.

Nisan ayı pansiyon yemek menüsü yayınlanmıştır. Listeye ulaşmak için tıklayınız.

Ramazan boyunca bir dizi etkilik gerçekleştiriyoruz. Bilgi yarışması ile ilgili ayrıntılı bilgiye afişten veya Matematik Öğretmenimiz Fatif SEZER'den ulaşabilirsiniz.

11.Sınıf Velilerimizle yapacak olduğumuz toplantı bilgilerine afişimizden ulaşabilirsiniz.

Turnuva 03-15 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Okulumuz pansiyonu mart ayı belletici öğretmen nöbet listesi yayınlanmıştır. Listeye ulaşmak için tıklayınız.