Hedef YKS

12.  sınıf öğrencilerimizle Aydın Lisesin 'deki  üniversite tanıtım fuarına katıldık  . Üniversite tanıtım sunumlarını dinleyen öğrencilerimiz bu etkinlikle üniversiteler hakkında daha geniş bilgi sahibi oldular ve akıllarındaki soruları birebir sorma imkanı buldular. Etkinlikte öğrencilerimize Müdür yardımcımız Orhan Bayraktar, Rehber ögretmenimiz Ergün Tunç , Matematik ögretmenimiz Cevdet Yel  ve İngilizce öğretmenimiz İlhami Atak  eşlik etmiştir . Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haber ve Fotoğraflar:

Havva Nur İnan

Kas

Hedef 2023 Üniversiteye Hazırlık Programı kasım ara tatil kamp programı ektedir. Kampa katılan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Sömestr kamp prongramının son gününde öğrencilerimize çalışmalarını gezi ile ödüllendirdik. YKS ve LGS ye hazırlanan öğrencilerimizle Denizli Tavas ta yer alan Nikfer kayak merkezine gittik. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz karda gönüllerince eğlendiler.

Ock

Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi her sene ara tatilde LGS ve YKS öğrencileri için kamp düzenliyor. Bu yılda 14 günlük bir kamp düzenlendi. Bu kampta öğrenciler sabahtan sene başında planlaması yapılmış olan DYK kurslarına katılıyorlar. Öğleden sonraki etütlerde ise öğretmenlerinin rehberliğinde soru çözümü yapılıyor. Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi kamp için bir dizi etkinlik de planladı. Öğrenciler ve kampa katılan öğretmenler Nikfer Kayak Merkezine gittiler. Yine her günün sonunda dokuz kiremit, yakan top gibi geleneksel çocuk oyunlarından oynadılar. Körling, oryantiring, masa tenisi gibi sporlarla, drama çalışmalarıyla günün yorgunluğunu attılar.