Ock

17.01.2024 tarihinde konferans salonunda Sayın Esra MENGİOĞLU ŞİMŞEK tarafından öğrencilerimize 'YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI SEMİNERİ' verilmiştir. Seminer karşılıklı dilek ve temennilerle sonlandırılmıştır. Başta Sayın Esra MENGİOĞLU ŞİMŞEK hocamız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

17.01.2024 tarihinde lise öğrenciilerimize motivasyon amacıyla öğretmenlerimiz eşliğinde gezi programı düzenlendi. Gezi programı kapsamında FLİGHT ACADEMİ-TÜRK HAVA YOLLARI UÇUŞ AKADEMİSİ Ve ADNAN MENDERES DEMOKRASİ MÜZESİ ziyaret edildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

Ock

Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi, No Borders in Recycling 2023-2025 Erasmus Projesi kapsamında Fransa'da gerçekleşen toplantının ardından, Fransa'dan 3 öğretmen ve 4 öğrenci ile Portekiz'den 1 öğretmen ve 4 öğrenci, 1 hafta sürecek çalışmalar için okulumuza geldiler.

PROGRAM AKIŞI

1.gün okulumuzun birimlerinin  gezilmesi ve tanıtımı

Geri dönüşüm ile ilgili sunum ve misafir okulların kendi okullarını tanıtan sunumlari

Kaymakam ve ilçe milli eğitim müdürünün ziyareti

Atık zeytin yağından sabun yapimi

2.gun Karacasu Afresisas ve Pamukkale Gezisi

3.gün Efes, Meryem Ana ve Kuşadası Gezisi

4.gün Atık malzemelerden uçak tasarımı ve yarışması birinci olan öğrencilere ödüllerinin verilmesi.

Resim atölyesinde ahşap oymacılığı

Okulumuz kutuphanesinde projenin pasatasinin kesimi

5.gün proje logosunun tasarımı ve yapılan  zeytin yağlı sabunlarin hediye paketi yapilmasi.

Program süresince çok eğlenceli ve öğretici etkinlikler düzenlenmekle beraber Aydın ilimiz başta olmak üzere çevre tanıtımı da yapılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Beden eğitimi öğretmenimiz öncülüğünde okulumuz öğrencileri Aydın ilinde yapılan Okul Sporları Floor Curling Gençler Müsabakalarında; erkek takımımız İl 1.si, Karma takımımız İl 1.si, kız takımımız il 3.sü olmuşlardır. İl birinciliğini kazanan öğrencilerimiz Bölge Müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. Beden Eğitimi Öğretmenimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinin yarışmalar için; Yunus Emre Divanı'ndan seçme kelimelerle hazırladığı afişler ve seçme eserlerden hazırladığı sözlükler panoda sergilendi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Asımin Nesli AİHL öğrencilerinin emek ve gayretleriyle hazırlanan okul dergimiz Elde 1 yaşında.

Derginin  kış sayısı hazırlık  toplantısına katılan Okul Müdürü  Bünyamin Aras ve Müdür Yardımcısı Orhan Bayraktar öğrencilere teşekkür ederek yazmak ve yazarlık üzerine öğrencilerle söyleştiler.

Derginin her sayısında verilen Bulmaca ödülü de Bünyamin Aras tarafından 7/A sınıfı öğrencilerinden Medine Altın'a verildi.

Derginin kış sayısının şubat ayında çıkarılması planlanıyor.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem 2. Yazılı Sınav Tarihlerimiz açıklanmıştır. Listeye ulaşmak için tıklayınız.

Ock

Lgs öğrencilerimize yapay zeka uygulamalarının verimli kullanımı ile ilgili Müdür Yardımcısı Erdem Keskin tarafından seminer verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Lgs öğrencilerimize geçen sene başarılı olan öğrencilerimiz tarafından motivasyon ve tecrübe aktarımı etkinliği yapıldı. Öğrencilerimize teşekkür ederiz...

Ock

29.12.2023 tarihinde 8.sınıf öğrencilerimiz için hazırlanan LGS SORU ÇÖZME TEKNİKLERİ SEMİNERİ okul rehberlik servisimiz  tarafından yapılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

25.12.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda saat 13:30'da Prof.Dr. Semih GÜRSU hocamız tarafından TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında öğrencilerimize ''Sera gazı, iklim değişikliğinin ana nedeni mi?'' konulu söyleşi gerçekleştirilmiştir. Söyleşiye öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul idaremiz katılım sağlamıştır. Söyleşi karşılıklı istişare ve temennilerle sonlandırılmıştır. Başta Prof.Dr. Semih GÜRSU hocamız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

ASIMIN NESLİ ailesi olarak artık gelenek haline getirdiğimiz KIZILAY KAN BAĞIŞI etkinliğimizi 21 ARALIK PERŞEMBE günü yine okulumuzda gerçekleştirdik. Okulumuz SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA KULÜBÜ öğrenci ve öğretmenlerinin de özverili çalışmaları sonucunda 53 ünite kan bağışı sağlandı. Emeği geçenlere çok teşekkür eder, hastalarımıza şifa olmasını dileriz.

21.12.2023 tarihinde yatsı namazı buluşmamızı Nazilli Yeşil Camii'de gerçekleştirdik. Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla namaz kılındıktan sonra karşılıklı istişarelerle program devam etmiştir. Program Kızılay'ın çorba ikramı ile devam etmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

21.12.2023 (Perşembe) tarihinde Yeşil Camii'de Yatsı Namazında buluşuyoruz. Tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Okulumuz Asımın Nesli öğrencileri Gazze' de yaşananlara sessiz kalamadı

Okulumuz öğrencileri Kudüs için hazırladıkları derginin yanı sıra bir de okul girişine güzel bir pano hazırladılar. Kudüs tarihinden Hanzala'nın tüm dünyaya küsmüşlüğüne uzanan bir içerige sahip panomuz Kültür Edebiyat Kulübü öğrencilerimiz tarafından hazırlanmıştır.

Okulumuz Resim Öğretmeni Murat Akcan ve öğrencilerinin hazırladığı Mescidi Aksa maketi de panomuzu en güzel şekilde tamamlamıştır.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.