ASIMIN NESLİ AİHL uzaktan eğitimde yepyeni projeler ile göz dolduruyor. Uzaktan Eğitim süresince önce sınava girecek öğrenciler için günlük bilgilendirme platformlarını aktif hale getiren okul sonrasında youtube uzerinden canlı yayın ile veli toplantısı gerçekleştirdi. Sonrasında youtube kanalını ders anlatım videoları ile zenginleştiren Asımın Nesli AİHL şimdi de "Penceremden Bahar" konulu resim yarışması ve ardından youtube uzerinden  bütün sınıf düzeylerinde online bilgi yarışmaları ile uzaktan eğitim sürecinde ezber bozmaya devam ediyor. Gün sonunda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri okul idaresi ve öğretmenler tarafından ulaştırılarak hem öğrenci ziyareti yapılıyor hem de velilerle görüşülerek süreç aksatılmadan yürütülmeye çalışılıyor. Okul Müdürü Bünyamin ARAS pek yakında covid-19 salgını sebebi ile evlerimizde kaldığımız bugunlere dair bir e-derginin de okuyucuları ile buluşacağı müjdesini verdi.

Hedef 2020 kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimizle haftasonu doğa ile içiçe motivasyon ve süreci değerlendirme etkinliği yaptık. Girecekleri sınavda kendilerine başarılar dileriz.

Vefa Günleri-Öncü Şahsiyetler Etkinliği Gerçekleştirilmiştir.

TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDUK !