T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / NAZİLLİ - Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Duyurular

Nis

Okulumuz pansiyonuna ait Nisan 2024 yemek menüsü yayınlanmıştır. Listeye ulaşmak için tıklayınız.

Nis

Ortaokulu okulumuzda okumak isteyen öğrencileri belirlemek amacıyla 25 Mayıs 2024 tarihinde okulumuzda ''5. Sınıf Öğrenci Seçme Sınavı'' yapılacaktır. Bu sınava halen 4. sınıfta olan tüm öğrenciler başvuru yapabilecektir. Başvurular öğrenci nüfus cüzdanı ve 2 adet öğrencinin vesikalık fotoğrafıyla okul idaresine bizzat yapılacak olup posta telefon veya diğer dijital kanallardan başvuru kabul edilmeyecektir. Başvurular başlamış olup 24 Mayıs 2024 tarihi mesai bitimine kadar devam edecektir. Yapılacak olan sınavla okulumuz 5. sınıflarına toplamda 96 öğrenci alınacaktır. Sınav sıralamasında ilk 96'da olan tüm öğrenciler kesin kayıt hakkını elde edecek olup bu hakkından feragat eden öğrencilerin yerine yedek listedeki öğrenciler sırasıyla okula davet edilecektir. Daha fazla bilgi için aşağıdaki broşürlerimizi inceleyebilirsiniz. Sınav hakkındaki tüm detaylar için okulumuza bekleriz.

 

Tanıtım broşürünü indirmek için tıklayınız.

Mrt

Mrt

Okulumuz öğrencileri arasında yapılacak olan ''ZEKA OYUNLARI TURNUVASI'' duyurusu yayınlanmıştır. Duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

Mrt

Okulumuz öğrencileri arasında yapılacak olan ''ZEKA OYUNLARI TURNUVASI'' duyurusu yayınlanmıştır. Duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

May

Okulumuz 5. sınıfına öğrenci kabulü için geçmiş yıllarda yaptığımız 5. sınıf öğrenci seçme sınav kitapçıklarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

 

2019 yılı sınav kitapçığı için tıklayınız.

2019 yılı ek sınav 2 kitapçığı için tıklayınız.

2019 yılı ek sınav 3 kitapçığı için tıklayınız.

2020 yılı sınav kitapçığı için tıklayınız.

2021 yılı sınav kitapçığı için tıklayınız.

2021 yılı cevap anahtarı için tıklayınız.

2022 yılı kitapçığı ve cevap anahtarı (sonda) için tıklayınız.

2023 yılı kitapçığı ve cevap anahtarı için tıklayınız.

Mrt

Okulumuz pansiyonuna ait Mart 2024 yemek menüsü yayınlanmıştır. Listeye ulaşmak için tıklayınız.

Şbt

Okulumuz pansiyonuna ait ŞUBAT 2024 yemek menüsü yayınlanmıştır. Listeye ulaşmak için tıklayınız.

Ara

Okulumuz pansiyonuna ait OCAK 2024 yemek menüsü yayınlanmıştır. Listeye ulaşmak için tıklayınız.

Kas

Okulumuz pansiyonuna ait ARALIK 2023 yemek menüsü yayınlanmıştır. Listeye ulaşmak için tıklayınız.

Kas

Okulumuz pansiyonuna ait Kasım ayı yemek listesidir.

Ekm

Eyl

Okulumuz zaman çizelgesi yayımlanmıştır.

Çizelgeye ulaşmak için tıklayınız.

Ağu

Okulumuz pansiyonuna yatılı kalmak için başvuru yapan öğrencilerin durumu yatılılık yerleştirme komisyonu tarafından değerlendirilmiştir. Yapılan değerlendirmeye göre aşağıdaki listede adı bulunan öğrenciler pansiyona yerleşmeye hak kazanmışlardır.


Pansiyona yerleşmeye hak kazanan öğrenci listesi için tıklayınız.

Ağu

Okulumuz pansiyonunda paralı yatılı , parasız yatılı veya öğretmen kontenjanından yatılı olarak kalmak isteyen öğrenciler için pansiyon kayıtları 22 Ağustos 2023 Tarihinde başlayacak 25 Ağustos 2023 Tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Bu tarihler dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Eksik evrak getiren kişilerin başvuruları dikkate alınmayacaktır. E posta telefon veya posta yoluyla başvuru kabul edilmeyecek başvurular okula bizzat yapılacaktır. Başvuru esnasında öğrencinin anne veya babası öğrencinin yanında olacaktır. Eğer anne veya baba kayıt esnasında bulunamayacaksa anne veya babaya vekalet edecek kişi veya vasi noter onaylı vekalet belgesi ile başvuru yapabilecektir. 

2023- 2024 Eğitim - Öğretim yılında okul pansiyonumuza 58 kız öğrenci, 37 erkek öğrencinin kaydı yapılacaktır. Yapılan başvurular yatılılık ve bursluluk komisyonu tarafından incelenip değerlendirildikten sonra pansiyona yerleşmeye hak kazanan öğrenciler 31 Ağustos 2023 tarihinde okulumuz web sitesinden duyurulacaktır. Hazırlanması gereken belgelere ve başvuru kayıt kılavuzuna aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Parasız yatılılık başvuru belgeleri için tıklayınız.

Paralı yatılılık başvuru belgeleri için tıklayınız.

Öğretmen kontenjanından yatılılık başvuru belgeleri için tıklayınız.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.