5. Sınıf Öğrenci Seçme Sınavı Başvurularımız Başladı

Ortaokulu okulumuzda okumak isteyen öğrencileri belirlemek amacıyla 25 Mayıs 2024 tarihinde okulumuzda ''5. Sınıf Öğrenci Seçme Sınavı'' yapılacaktır. Bu sınava halen 4. sınıfta olan tüm öğrenciler başvuru yapabilecektir. Başvurular öğrenci nüfus cüzdanı ve 2 adet öğrencinin vesikalık fotoğrafıyla okul idaresine bizzat yapılacak olup posta telefon veya diğer dijital kanallardan başvuru kabul edilmeyecektir. Başvurular başlamış olup 24 Mayıs 2024 tarihi mesai bitimine kadar devam edecektir. Yapılacak olan sınavla okulumuz 5. sınıflarına toplamda 96 öğrenci alınacaktır. Sınav sıralamasında ilk 96'da olan tüm öğrenciler kesin kayıt hakkını elde edecek olup bu hakkından feragat eden öğrencilerin yerine yedek listedeki öğrenciler sırasıyla okula davet edilecektir. Daha fazla bilgi için aşağıdaki broşürlerimizi inceleyebilirsiniz. Sınav hakkındaki tüm detaylar için okulumuza bekleriz.

Tanıtım broşürünü indirmek için tıklayınız.

04-04-202404-04-2024

Yayın: 04.04.2024 - Güncelleme: 04.04.2024 21:37 - Görüntülenme: 2700