AYDIN / NAZİLLİ - Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Orhan BAYRAKTAR - Müdür Yardımcısı

Orhan Bayraktar, 1981 yılında Aydın’da doğdu. İlköğrenimini Aydın’da, ortaöğrenimini Denizli ilinin Tavas ilçesinde tamamladı. Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden 2003 yılında mezun oldu.  Marmara Üniversitesi ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Ortak Programında Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. 2003 Yılında Sakarya iline Türkçe Öğretmeni olarak atandı. 2003 yılından itibaren Sakarya, İstanbul ve Aydın´da farklı okullarda Türkçe Öğretmeni ve yönetici olarak çalışmıştır. Halen Aydın ilinin Nazilli ilçesinde Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde okul yöneticiliği yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.