Hedef YKS

22-26 Nisan arasında YKS hazırlık kampı yapıyoruz.

Eğitimci yazar Süleymen BELEDİOĞLU tarafından 12. sınıflara Sınav ve Motivasyonun Beyin Temelli Kuralları adlı sunum yapılmış olup, sunum sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Hedef YKS 2024 Üniversiteye Hazırlık Programı Kapsamında 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize Sömestr kamp programı düzenliyoruz. Kamp programı için tıklayınız.

Hedef  2024 YKS İl toplantı kararları için tıklayınız.

Sömestr tatilinde YKS ve LGS grubundaki öğrencilerimize DYK Kamp programı düzenledik.

1-     Okul idaresi Akademik takip komisyonu ile toplantı yaparak kamp süresince yapılacak çalışmalar planlandı

2-     Okulumuzda yapılacak olan çalışmalar ile ilgili öğrenciler bilgilendirilip öğrencilerin kampa katılmaları sağandı.

3-     Programın içeriğinde, konu anlatımı, soru çözümü, birebir soru çözümü ve değerlendirme sınavları ve gezi ve çeşitli etkinlikler yer aldı.

06.12.2023 tarihinde okulumuz yemekhane salonunda YKS grubu öğrencilerimize motivasyon amacıyla kahvaltı programı dzüenlendi. Öğretmenlerimiz ve okul idaremizin de katılımıyla gerçekleştirilen programda öğrencilerimizle hasbihal edilerek başarı temennisinde bulunulmuştuır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Hedef 2024 Üniversiteye hazırlık programı değerlendirme sınav takvimi için tıklayınız.

Ock

Hedef 2024 Üniversiteye hazırlık programı, 11. ve 12. sınıflar ara tatil kamp programı için tıklayınız.

İlimizde öğrenim gören 12. Sınıf öğrencileri için yapılan Milli Savunma Üniversitesi Tanıtım Seminerine katıldık

2024 MSÜ Sınav Başvuları Başlamış olup Gerekli Bilgilendirme Rehberlik Servisimiz tarafından yapılmıştır. Sınav Başvuru Takvimi için tıklayınız.

Hedef 2024 projesi, Üniversiteye Hazırlık Programının tanıtım toplantısı 13/09/2023 Tarihinde 12. sınıfa derse giren öğretmenlerimiz, 12. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımı ile okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi,

YKS hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimize, sınav sürecinde başarılarını artırmak amacıyla okulumuz Müdür Yardımcısı Orhan BAYRAKTAR tarafından konfererans salonunda Plan yapma, motivasyon ve verimli çalışma konularında sunum yapıldı.

Hedef 2023 Üniversiteye hazırlık programı kapsamında 13-18/03/2023 tarihleri arasında okulumuzda kariyer günleri etkinlikleri planlandı. Kariyer günleri kapsamında sağlık ile ilgili bölümlerin tanıtımı, mühendislik ile işgili bölümlerin tanıtımı ve sosyal bilimler ile ilgili ( hukuk, işleteme, iktisat, ekonomi vb.) gerçekleştirilecektir.

Hedef 2023 Üniversiteye hazırlık programı kapsamında sınava hazırlanan öğrenci ve öğretmenlerimize motivasyon etkinliği düzenledik.