HEDEF LGS

LGS ye hazırlanan öğrencilerimize her hafta değerlendirme sınavı yapılmaktadır. Sınav sonuçlarını bütün zümreler sınıflarda değelendirmektedirerek soru çözümleri gerçekleştirilmektedir.

Okulumuz YKS ve LGS sınavına hazırlanan öğrencilerine Aydın Türk PDR Derneği Başkanı Süleyman ÇOKAY tarafından sınav kaygısı ve motivasyon semineri verildi.Öğrencilerin sınav heyecanını yenmesi için neler yapması gerektiği ve verimli ders çalışma yöntemleri anlatıldı.Öğrencilerimizin kişisel gelişimine katkı sunan Türk PDR Derneği Başkanı Süleyman ÇOKAY'a teşekkür ederiz.

Hedef 2022 projesi kapsamında LGS'ye hazırlanan öğrenci velilerimize yönelik Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Betül KOÇOĞLU KESKİN tarafınadan online, " Sınav Dönemi Ebeveynliği" konulu konferans gerçekleştirilmiştir.

Hedef 2022 Projesi kapsamında LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Betül KOÇOĞLU KESKİN tarafından " Sınav kaygısıyla başetme yolları" konulu konferans gerçekleştirilmiştir.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hedef 2021 Koordinatörlüğü tarafından 20 Mayıs saat 16.00'da LGS Motivasyon Paneli düzenlenecektir.

8. Sınıf velilerimizle sınav sürecini çevrim içi bir toplantı ile değerlendirdik. Toplantı Okul Müdürümüz Bünyamin ARAS'ın açılış konuşması ile başladı. Devam eden DYK kursları, etütler, deneme sınavları ve öğrencilerin evde yaptıkları çalışmaların değerlendirildiği toplantıda tüm sekizinci sınıf şube öğretmenlerimiz hazır bulundu. Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantı velilerin soruları, dilek ve temennileri bölümü ile sona erdi.

Okulumuz 8. sınıf öğrencileriyle online olarak ders öğretmenlerinin de katılımıyla 9 Aralık 2020 tarihinde  saat 20:00'da LGS değerlendirme toplantısı yapılmıştır.